• Gratis verzendkosten boven de € 75
  • Voor 19:00 besteld, de volgende dag verzonden!

Frank Baines Andante

Design & pasvorm

Het Andante Dressuurzadel heeft een maatwerk design; strakke lijnen met een onberispelijke afwerking, iets wat je natuurlijk verwacht van een van 's werelds beste custom zadelmakers. Zijn kenmerken zorgen voor comfort, stabiliteit, nabijheid en pasvorm. Bij dit zadel kan er gekozen worden voor klittenbandblokken zodat persoonlijk maatwerk mogelijk wordt en voor ​een unieke pasvorm gezorgd kan worden. De boom die voor dit dressuurzadel wordt gebruikt, is een goede optie voor paarden met een gemiddelde tot hoge schoft en een rechte rug. Gebouwd op een hybride boom, met een hoge kop en plattere rug.

Personalisatie

Dit zadel is verkrijgbaar met een kort (-25mm), standaard of lang (+25mm) zweetblad. Het is ook mogelijk om in plaats van gefixeerde blokken (op of onder het zweetblad) te kiezen voor klittenbandblokken met verschillende blokopties.
Ook zijn er verschillende leersoorten ter beschikking: effen volnerf, echte buffel, bizonprint, memelprint in zwart en bruin (zie Build My Baines voor alle kleuropties en andere materialen).

Prijs vanaf €3395