• Gratis verzendkosten boven de € 75
  • Voor 19:00 besteld, de volgende dag verzonden!

Dressuurzadels op maat: een belangrijke stap voor ambitieuze ruiters

Bij Frank Baines Saddlery creëren ze met passie en vakmanschap op maat gemaakte, naar wens samengestelde zadels van de hoogste kwaliteit. Elk zadel wordt met de hand vervaardigd, met luxe grondstoffen, waardoor deze zadels een uitzonderlijke kwaliteit uitstralen.

Ontdek de diverse modellen, die zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van elke ruiter en paard te voldoen. Je kan  rekenen op een optimale pasvorm en comfort voor zowel ruiter als paard, aangezien Frank Baines Saddlery zich richt op continue innovatie en het gebruik van enkel de beste kwaliteitsmaterialen.

Het resultaat is dat de zadels van Frank Baines Saddlery echt een klasse apart zijn. Niet voor niets hebben ze al prestigieuze wedstrijden gewonnen, zoals de 'Best Made Saddle' en 'Best New Product Award' van The British Equestrian Trade Association en Spoga Horse in Duitsland.

 

Ontdek het verschil van een op maat gemaakt Frank Baines zadel en ervaar het hoogste niveau van comfort en prestatie. Maak een afspraak om te ontdekken waarom deze zadels bekroond zijn en vertrouwd worden door vele ruiters!

Benieuwd naar hoe jouw zadel eruit kan zien? Check 'Build my Baines

De Frank Baines zadels zijn verkrijgbaar vanaf € 3395,- 

Frank Baines Saddlery: "Fit for the Future!"

Een nieuw zadel kopen

Voor het uitproberen van een nieuw zadel voorzie je best 2 - 3 uur tijd. Het verloop van de afspraak analoog aan het zadelpasconsult.

Bij aankoop van een zadel krijgt u een zadelpaspoort, zadelhoes, een wit dressuurdekje met logo en leerbalsem. Maak het geheel af met een bijpassende, gepersonaliseerde singel en/ of stijgbeugelriemen.